Nieuwbouw, renovatie en onderhoud

Nieuwbouw en vervanging

Voor nieuwbouw van daken hebben wij een jarenlange relatie met een aantal aannemers. Natuurlijk maken we ook graag kennis met uw aannemer.

Dakrenovatie

Heeft u een lekkage of is uw dak toe aan vervanging? Wij renoveren en vervangen bestaande dakbedekking op platte daken, uw dakkapel, aanbouw, serre, schuur of garage.

Wilt u een dakkapel, een andere kleur of zelfs een heel ander type dakbedekking? Elk dak heeft zijn eigen bijzonderheden. Graag komen we u persoonlijk en vrijblijvend adviseren op basis van een analyse van uw dak. We hebben al twintig jaar ervaring in nieuwbouw, renovatie en reparatie.

nieuwbouw 1nieuwbouw 2

Dakisolatie

Het dak is de grootste warmteverliezer van uw huis. Wilt u uw dak laten isoleren? Dan kunt u geld besparen op uw energierekening, u draagt bij aan de waardevermeerdering van uw huis én aan een beter milieu. Een geïsoleerd dak verhoogt uw comfort en u heeft minder last van tocht en koude-uitstraling.

Wij isoleren platte en schuine daken van buitenaf. Is uw dak echter al van binnenuit geïsoleerd, laat het dan niet van buiten isoleren, want dan komt het dauwpunt precies terecht in het dak zelf. Uw dak wordt dan een spons.

Wij adviseren u graag over de soort isolatie, zoals PIR en EPS, de dampdichte laag en de constructie, zoals de warmdakconstructie of omgekeerd dak. Vergeet naast het dak ook niet onderdelen als een lichtkoepel te isoleren. De keus van materiaal en techniek voor isolatie is geheel afhankelijk van de situatie van uw dak – daarvoor heeft u professioneel advies nodig. Om geen vochtprobleem te creëren, zult u naast de isolatie ook ventilatie moeten toepassen. Bijvoorbeeld met isolatieroosters of ontluchters.

Dakonderhoud

Eens per jaar heeft uw dak een grote schoonmaak nodig. Wij lopen het hele dak voor u na. Scheve pannen leggen we recht, we maken uw goot en afvoer schoon, vegen uw platte dak aan en repareren beschadigingen.

Vergunningen

Indien nodig vragen wij de vergunning aan voor het werk dat we bij u komen uitvoeren. U bent meestal helemaal vrij in de soort dakbedekking die u wenst en in de kleur ervan. Een rijksmonument kent uiteraard beperkingen. Meestal is alleen voor een steiger in de stad een vergunning vereist. Die zullen wij dan voor u verzorgen.

Contactgegevens

Dakdekkersbedrijf John Foppen B.V.
Mollerusweg 20
2031 BZ HAARLEM

Oog-voor-vakwerk-John-Foppen

Telefoon: 023 - 533 07 76
E-mail: info@johnfoppen.nl
KvK nr. 34104743

Telefonisch bereikbaar:
Maandag t/m vrijdag: 8.30-16.00 uur

>> Algemene Voorwaarden